En helt annan ädel metall

Vi på Ernst Forssell sysslar ju en hel del med ädelmetaller. En helt annan metall som är helt fantastisk är cortenplåt eller cortenstål (ni vet sånt där som rostar så snyggt). Produkter i det här materialet kan användas till kantstöd för att skapa en snygg kontrast mellan gräs och något annat underlag eller till krukor i alla de olika former. Det går alldeles utmärkt att använda det för att skapa snygga detaljer på fasader eller som vindskydd med ett egetdesignat utskuret mönster.

Vi vill verkligen rekommendera ett företag i Falkenberg som tar fram helt fantastiska produkter i just cortenplåt. De heter Stålmiljö och just nu kan ni se mängder av deras produkter på NK i Göteborg där Botaniska trädgården har gjort vårfint!

I deras webshop (www.stalmiljo.se) finns en uppsjö med produkter som ingår i deras standardsortiment, men vid kontakt med dem är nästan inget omöjligt!

För oss har de tillverkat specialanpassade fat med tillhörande krukor. Faten är måttbeställda för att passa på vår stentrappa i entrén till butiken för att krukorna ska stå snyggt och stabilt.

När ni är klara med utsmyckning av er själva hos ernstforssell.se, se till att ge er trädgård samma behandling med hjälp av Stålmiljö i Falkenberg! Hälsa från oss!

Skärmavbild 2015-05-09 kl. 16.28.50 Skärmavbild 2015-05-09 kl. 16.27.53

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *